Sør-Østerdal Sportsfiskere
I Elverum har vi en godt skjult hemmelighet: Sør-Østerdal Sportsfiskere. Bildet viser noen av klubbens medlemmer (formann Vidar Steimler spyler, de andre later som de jobber)  i det de holder på med vårpussen av en av klubbens to robåter. Båtene ble spylt reine utvendig og innvendig. Alle sår og skader i glassfiberen vil bli reparert. Så skal vi lage anker samt et opplegg for oppankring med taulås. Årene ble pusset og oljet. Kort sagt: Vi var ganske flinke i dag.

Men tilbake til Sør-Østerdal Sportsfiskere: Hvis du er sportsfisker og bor i Elverum eller omkringliggene områder vil jeg på det sterkeste oppfordre deg til å melde deg inn (Vidar Steimler: 6241 4436, eller vsteimler@mil.no ). Hvorfor bør du melde deg inn: Det er billig, kun 200 kronasjer. Ingen er for ung – ingen for gammal. Og er du medlem får du følgende fordeler: Du kan fritt bruke klubbens to robåter (du må skrive deg opp på ei liste som ligger hos e nav Elverums bensinstasjoner). En båt ligger i Glomma og en i Rena. Kanskje du har behov for belly-boat: Klubben har to stykker til utlån. Og så har vi en del videoer og bøker. Og så arrangerer vi fisketurer. Og som sagt : Alt dette vil du få tilgang til ved å betale kun kr 200!!

Sør-Østerdal Sportsfiskere, our local fishing club

Members of the Sør-Østerdal Sportsfiskere are cleaning and repairing one of two row boats owned by the club. These boats can be lent by the members of the club at no cost. The club do also have fishing videos an litterature for hire.


Back to homepage: www.glommaguiden.com