Fluebinderom
Det er praktisk å ha alt som har med fiskehobbyen samlet i ett rom: Slik ser det ut i min fluebinde-/fiskehule. Her binder jeg fluer og her er noen meter med fiskebøker og blader plasert. Forskjellig fluebindemateriell samlet i løpet av noen tiår ligger i forskjellige skuffseksjoner og som et herlig rot på fluefiskebordet. På bordet er det sjølsagt aldri ryddig.

For en del år siden to jeg initiativ til arrangementet som het FLUEFISKEDAGENE på Skogbruksmuseet. Dette var et spesialarrangement som gikk på fluefiske og fluebinding. Mange internasjonele "fluefiskekjendiser" ble innbudt, og når de først var her i Hedmarks Perle Elverum, benyttet jeg sjansen til å få dem til huset mitt i Elverum. De måtte signere fluebindebordet. Så jeg har et unikt fluebindebord med signatuer og hilsener fra Gary Borger, John Goddard, Poul Jorgensen, Marc Petijean, Gary LaFountaine og mange andre.

Flytying room
This is my flytying room. Here my books and flytying materials are stored. The table is always in a mess with a lot of boxes, flytyingmaterials, hooks, flies, etc. My table is unique: It is signed by wellknown flytiers/fishers like Gary Borger, John Goddard, Poul Jorgensen, Marc Petijean, Gary LaFountaine and many others.


Back to mainpage: www.glommaguiden.com