Vinner i Glommaguidens artikkelkonkurranse
Representanten fra Bios Norge, Tore Rydgren, gir den mangedelte Orvisstanga til vinneren av Glommaguidens artikkelkonkurranse i fjor, Hans Dalby, for artikkelen fra familieturen til Femundsmarka. En fin artikkel som skiller seg ut fra alle andre artiklene.

Hans Dalby bor på Ottestad jobber som regnskapsfører i Hamar. Han er født og oppvokst på Løsset i sydenden av Storsjøen og på Deset ved Renaelva. Sine første fisketurer gikk altså til Renaelva, og han fisker fremdeles mye i Rena, men han fisker også andre steder som for eksempel i Femundsmarka. 

På andre plass kom artikkelen om tjekkist nymfeteknikk til Roy Peistorpet, og på tredje plass kom artikkelen til hollandske Erik van den Hoek. Det var ekstra hyggelig at også utlendinger ville sende inn artikler.

Førstepremien, den dyre og fine Orvisstanga, ble gitt av Orvis-importøren i Norge, Bios Norge AS. Foruten Orvis fører Bios også sortimentet til Scientific Anglers, C&F, Daiwa, Pool 12, BFR + div andre ting. Glommaguiden vil gi en stor takk til Bios Norge. E-postadressa til Bios Norge er: biosnorge@biosnorge.no
 


Til hovedsiden: www.glommaguiden.com