Dagen i dag var så fin at jeg bare MÅTTE ta meg en fisketur. Stort sett vindstille med en behagelig, varmende sol. Jeg hadde forventet litt insektliv, men det var så og si ingen insekter å se. Så en vårflue som flagret forbi ved vannkanten, og ei søt, lita døgnflue på vannflata. Det var også noen ytterst få, knøttsmå fjærmygg å se.
 
 
Jeg kan tenke meg værre måter å fordrive noen ettermiddagstimer på i midten av oktober enn å sitte ved speilblanke Glomma og se etter vakende harr. Selv med et sparsomt insektliv var det for så vidt OK med vak. Vannstand: 208,50, ned 4 cm siden i går. 4 grader i vannet. Jeg var ute fra ca 1500 - 1630. Prøvde meg også på en strømkant et annet sted, men der var det helt dødt.
 
 
Harren viste ingen interesse for CDC-steinflua som funka for 5 dager siden, selv med perfekt presentasjon over vak. Når jeg skifta til en størrelse 16 maurimitasjon ble det mer action. I dag var det mange flere vak å se enn sist gang jeg var ute, men det var mye vanskeligere å vekke harrens interesse.

Nok en nyyyydelig dag ved Glomma.


Til hovedsiden: www.glommaguiden.com