Overnatting

Dette nettstedet er godt beskt av norske og utenlandske sportsfiskere som besker sterdalen for fiske, og mange trenger et sted overnatte. Hvis du har et husvr som du mener egner seg for utleie til sportsfiskere, kan du komme i kontakt med potensielle kunder ved avertere her.
 
Koppang Camping og hytteutleie 

Koppang Camping og Hytteutleie ligger på vestsiden av Glomma i Stor-Elvdal kommune noen få kilometer fra Koppang sentrum. Campingplassen er det perfekte utgangspunktet for alle som fisker i Glomma fra Rendalen kommune i nord til Åmot kommune i sør. Fiksekort for området kan kjøpes på campingplassen. Det er mulig å leie kano slik at du kan nå alle gromplassene rundt Koppangsøyene som ligger like syd for campingplassen.
Bokutgaven av Glommaguiden kan også kjøpes på campingplassen. Du finner ytterligere informasjon på det innholdsrike nettstedet.

 

Kvennan Camping 
Kvennan Camping ligger ved Glomma i Tolga kommune. Campingplassen egner seg ypperlig som base hvis du sker fiske i den nordlige delen av Glomma eller for turer til andre spennende vann og vassdrag. Sjekk det innholdsrike nettstedet.