Fiskeutstyr
Jeg driver ikke bare å jobber med GLOMMAGUIDEN. Det som er den egentlige jobben min er å være fotograf på Norsk Skogbruksmuseum i Elverum. Arbeidsoppgavene akkurat nå er å fotografere museumsgjenstander. Gjenstandene jeg tok bilde av i dag var diverse fiskesneller. Her ser du noen sneller klargjort for fotografering. Skogbruksmuseet er et landsdekkende spesialmuseum for skogbruk, jakt og innlandsfiske. I tillegg har vi et stort ferskvannsakvarium. Gjenstandene våre har med skogbruk, jakt og fiske å gjøre. Vi er også interessert i (gamle) fiskebilder.

Når vi får inn gjenstander, blir de registrert og får et registreringsnummer. Vi noterer også det vi veit om gjenstanden, som giver,
bruker, litteraturreferanser, osv. Og alle gjenstandene blir fotografert. Nå holder vi på å lage en digital database for alle gjenstandene våre, og denne søkbare databasen vil bli lagt ut på internett slik at du kan lese om og se på alt museet har av gjenstander. Etter hvert tar vi også sikte på å legge bildedatabasen vår på nettet.

Museet ønsker hele tiden å øke gjenstandsmassen. Dette kan gjøres ved kjøpeller aller helst som gaver. Vi har også fått noen testamentariske gaver. Har du noe fiskeutstyr du kunne tenke deg å gi bort til Skogbruksmuseet? Alt fiskeutstyr som har vært brukt til fiske i ferskvann er av interesse. Der er verdt å merke seg at vi er ikkekommersielle og at vi tar vare på gjenstandene for evigheten. Ta kontakt hvis du har noe å bidra med!

Fishing equipment
My job is not as an author of the GLOMMAGUIDE, I am working as a photographer at the Norwegian Forestry Museum in Elverum. Right now I am photographing fishing reels as part of a big project. The pictures I take will be a part of a big project to publish all our artifacts on internet.

Forrige bildeneste bilde


Back to homepage: www.glommaguiden.com