En nyyydelig dag
Bildet viser en av yndlingsplassene mine: Prestfosshodet ved Skogbruksmuseet. Dette er en utmerket fiskeplass for oss som liker å fiske harr på tørrflue. Både på selve fosshodet, men også rundt flere grunner som ligger i nærheten. Jeg er heldig som har så gode fiskemuligheter kun to fluekast fra arbeidsoplassen min med muligheter for å gå ut i lunsjpausen og ta noen hyggelige harrer på flue. Har du sånne muligheter? For å fiske på de gode plassene i området må man bruke båt. Prestfossen er også det sydligste punktet for de 250 km lange elvestrekningene som GLOMMAGUIDEN beskriver. Jeg har beskrevet Glomma og Rena så godt at det du kan finne fram til potensielt gode fiskeplasser selv for elvestrekninger der du ikke er kjent. Fosshoder er alltid gode fiskeplasser, og kartene i GLOMMAGUIDEN viser deg vei til de fleste. Men dette vet du sikkert, for som bruker av dette nettstedet har du vel allerede bokutgaven og CD-ROM utgaven av guiden???? For du skal være klar over at det er salget av guiden som holder dette nettstedet i gang. Så en oppfordring til deg som enda ikke har kjøpt GLOMMAGUIDEN: LØP OG KJØP! STØTT GLOMMAGUIDEN.COM!!

Endelig, nå virker det som om den unormalt sterke vinden vi har hatt de siste dagene har gitt seg. I ettermiddag var det omtrent vindstille. Kun et svakt, kjølig drag fra nord. Håper vi får noen gode dager framover slik at det er mulig å friste harren med tørrflue.

A beautiful day
This picture shows the beginning of the Prestfossen rapids. It is one of my favourite fishing places for graylings. To fish here, you must use a boat. I am working at the Norwegian Forestry Museum which is situated only a few flycast away from this interesting area. In summertime I have often spent my lunch break on the river catching nice graylings on dry flies.

Forrige bilde - neste bilde


Back to homepage: www.glommaguiden.com