Sort teinflue på hvit Toyota
Jeg tok meg en tur til Rena i dag for å friste høstfisket. På et av stedene jeg var innom, var det mengder med sorte steinfluer. Det var noe vind, og på le-siden av min lysegrå Toyota satt det masser av sorte steinfluer. Jeg sluttet å telle når jeg kom til 50, og jeg regner med at det var borti 100 steinfluer som ville studere den fine bilen min nærmere. Denne steinflua er ei hunn med en eggball på enden av halen.

Ellers var det utrolige mengder med små og ikke fult så små døgnfluer på vannflata noe harr og ørret satte stor pris på. Det var på sine steder godt med vak, til dels av stor ørret og harr. De største fiskene jeg fikk på forskjellige tørrfluer i dag var en ørret på ca 1,5 kg og en harr på borti kiloen. Alle fiskene ble sluppet ut igjen.  

Stonefly
This femal stonefly lande don my white Toyota when I parked my car along the river Rena to look at rising trout and graylings. It must have been about 100 black stoneflies that found my car interesting. On the water surface there was some very good hatches of  different species of mayflies. I got some graylings up to almost a kilo and some trouts up to about 1,5 kilo.

 

forrige bildeneste bilde


Til hovedsiden: www.glommaguiden.com