Fiske fra kajakk
Her prøverpadler Peer Klareng julegaven fra meg selv til meg selv: En oppblåsbar kajakk. Fantastisk redskap, både når de gjelder å ta seg fram og å fiske fra. Med polaroidbriller får man en veldig god naturfølelse med det klare vannet som er i både Rena og Glomma, og  bunnen er synlig over alt. Forholdene i Rena i dag var helmaks med  vindstille og strålende sol. Vannstanden lå på 246,06 moh, og det er 12 cm lavere enn i går. For så vidt OK med insekter. Mest fjærmygg, men også en del steinfluer. Ingen vak fra fisk over 10 cm. Det største vaket jeg så var fra en harr som tok tørrflua mi når jeg blindfisket (dessverre skjedde det når jeg hadde oppmerksomheten rettet mot noen ender. Reagerte på lyden av fisk som tok flua, og det ble for seint).

Denne kajakken kjøpte jeg via eBay i USA. Ebay er et internettsted der du kan kjøpe absolutt alt mulig. Det er en 2-manns Stearns kajakk (det er godt med litt ekstra plass til fotoutstyr og pargass), vekt 20 kg. For meg virker det som om kvaliteten er veldig bra. Jeg ga 400 dollar, porto inkludert (porto 50 – 60 dollar sendt som B-post. B-post fra USA til Norge tok i overkant av 3 måneder). I Norske butikker må du gi kr 9000 og oppover for oppblåsbare kajakker/kanoer. Hvis du er i prosessen der du vurderer å kjøpe en robåt, kano, pontoon båt eller flytering for å fiske fra, SÅ VIL JEG SÅ ABSOLUTT ANBEFALE DEG Å KJØPE EN OPPBLÅSBAR KAJAKK I STEDET!! Gjør som jeg gjorde, kjøp fra eBay. (www.ebay.com) Du tar er en sjanse ved å kjøpe på eBay, for du må betale på forskudd. På eBay kan du sjekke tilbakemeldinger andre kjøpere har av de som selger. Hvis selger har  negative tilbakemeldinger så kjøper du fra en annen. Det er alltid mange oppblåsbare kajakker å velge blant, men les godt det som står på informasjonen om kajakken og sjekk at selger ships internationally. Du kan godt kontakte meg for råd hvis du vurdere kjøp på eBay. Under den engelske teksten ser du hva jeg fant av interessante kajakker på eBay i dag. 

Fishing from a kayak
When you come to the rivers Glomma and Rena to present your flies to grayling and trout, you can often fish from a boat where that is allowed (not allowed in the northern part of the river Glomma. Check if it is allowed on your fishing licence). I bought my Stearn inflatable kayak on the US web site eBay. www.ebay.com Search words: Infalatable kayak. At least here in Norway, the cheapest way to buy an inflatable kayak is to do it via eBay. I made a search on eBay today, and these are the ones I found interesting:

Sea Eagle 380x Inflatable Kayak - New!!! 

$799.00

SeaEagle 340X Inflatable Kayak - NEW!!!! 

$749.00

SOTAR inflatable whitewater kayak perfect  

$639.00

SOTAR inflatable whitewater kayak perfect  

$639.00

AIRE KAYAK Sea Tiger Inflatable Sea Kayak  

$405.00

Stearns 2-Man Self Bailing Inflatable Kayak

$356.00

Sea Eagle 330 inflatable kayak - NEW!!! 

$249.00

Stearns 1K-116 Inflatable Kayak, Like New 

$174.00

Great Stearns 1-Man Inflatable Kayak IK-116 

$162.52

New Stearns Inflatable IK-95 1-Man Kayak Kit 

$147.50

SEVYLOR RENTAL DUTY INFLATABLE KAYAK 
Forrige bilde - neste bilde

$100.00  


Back to homepage: www.glommaguiden.com